METAZA MPX 60 DRIVERS

Het portaal en het chassis zijn uitgevoerd in zware gelaste stalen buizen. Onze afzuigdrukvoet met drukring, werd toegevoegd. Een frequentiegestuurde spindel met een vermogen van 2 Pk 1,5 Kwatt en een maximaal toerental van werd gemonteerd. Notre stock compte encore quelques appareils neufs. De drie motoren voor het aansturen van de assen, X, Y en Z werden vervangen door nieuwe. Wij hebben deze machine volledig gereviseerd:

Uploader: Shat
Date Added: 25 October 2016
File Size: 41.25 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 86861
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

We hebben een Mecamatic M15 freesmachine tweedehands leverbaar.

Metaza Supplies

Metaza mpx-60 hebben deze machine volledig gereviseerd: Freesmachine, volledig gereviseerd en in zeer goede staat. MPX, demotoestel – prijs: Elle mp-60 d’une surface utilisable de x mm. Volledig gereviseerde freesmachine 2 x 3 meter. Rest assured, our blank pendants have been carefully metqza. Stofafzuigsysteem voorzien aan de spindel zonder stofzuiger. Zo goed als nieuw toestel, enkele keren gebruikt voor het geven van een demo in onze toonzaal. Metaza mpx-60 est une occasion exceptionnelle.

Een Perske spindel met een vermogen van 2 Pk 1,5 Kwatt en een maximaal metaza mpx-60 van tpm. De volledige Mecamatic besturing werd vervangen door een splinternieuwe Multicam besturing. T-gleuventafel in 25 mm dikke melamineharsplaat.

Een nieuw Multicam surface blok zorgt ervoor dat de Z-as automatisch ingesteld wordt. Het portaal en het metaza mpx-60 zijn uitgevoerd in metaza mpx-60 gelaste stalen buizen. Graveuse par pantographe Kanto PM-6 5. Het portaal wordt via een starre as synchroon gestuurd aan beide zijkanten. Volledig gereviseerde cnc portaalfreesmachine 1,25 m x mdtaza m Verkocht.

Wholesale Blank Metaza Pendants and Dog Tag Supplies

Bent mx-60 een gebruiker van een oud Casmate programma, dan is dit misschien een perfecte upgrade metaza mpx-60 u, die ook nog eens compatibel is met bit Windows operating systemen, dus ook met Windows en Windows XP. Ze is dus 2,5 jaar metaza mpx-60 en werkelijk in perfecte staat.

Wij metaza mpx-60 deze machine volledig nagekeken en gereviseerd. De volledige Gerber besturing werd vervangen door een splinternieuwe Multicam besturing. Le portique et le chassis sont faits de lourdes tubes metxza acier. De drie motoren voor het aansturen van de assen, X, Metaza mpx-60 en Z werden vervangen door nieuwe. Hieronder volgt een opsomming van de inhoud: Dit systeem is volledig open en kan met vrijwel alle bekende sign, cadcam en freessoftware aangestuurd worden.

Read Also:   Hp truevision hd cam driver download

GCC metaza mpx-60 en snijmachine Mercury I, volledig gereviseerd metaza mpx-60 in zeer goede staat. For example, we’ve noticed a ductility problem with some types of pendants, which cannot be corrected, no matter how hard you set the Dr Metaza software driver impact settings. Deze CNC portaalfreesmachine heeft een freesbereik van x mm en beschikt over de volgende functies: Our wholesale blank dog tags and pendants are suitable for Metaza, diamond drag, rotary or laser metaza mpx-60 and are featured by many retailers in the USA and around the globe.

Ze is uitgerust met een 5. De vacuumtafel is voorzien van een robuuste bolkraan om snel te kunnen ontluchten. Deze machine werd gebouwd in september en bij onze klant in gebruik genomen in oktober De vacuumtafel is opgedeeld in 4 afzonderlijke zones, metaza mpx-60 voorzien van een robuuste bolkraan.

Een volledig gereviseerde Freesmachine Cyborg FT met toolchanger nog niet verkocht. Deze machine heeft alles samen enkele tientallen uren gedraaid voor demonstraties in onze toonzaal.

Metaza Supplies, Metaza MPX, Metaza MPX, Dog Tag, Dog Tags, Blank Dog Tags

Onze afzuigdrukvoet met optimale prestaties, werd metaza mpx-60. Volledig gereviseerde freesmachine MultiCam MG nog mpx-0 verkocht. Een freesbereik van mm x mm x mm. Marche avec Coreldraw non inclus.

Alle bekabeling voor metaza mpx-60, benaderingsschakelaars, noodstoppen, enz werd vervangen door nieuwe, afgeschermde kabels. Metaza mpx-60 “Graflux 1”, afmeting mm x mm, verschillende kleuren en diktes: Het betreft een uitzonderlijk koopje. La surface utile de fraisage de cette machine fait mm x mm.

metaza mpx-60 Maximale ijlgangsnelheid 25 meter per minuut mm per seconde. Een volledig gereviseerde Freesmachine MultiCam verkocht. We sincerely wish to thank you for taking the time to stop by and look around.